Ons loonsecretariaat voor grootse ondernemers

Wie ons kent weet dat we klein zijn… en fijn. Maar waar krijgen we nu écht energie van?

Talent4People is een kwalitatief en volwaardig loonsecretariaat dat vandaag een groot aantal klanten bedient in diverse sectoren. Onze payroll business partners hebben elk hun nichegebied of expertise en naargelang die expertise zitten de dossiers verdeeld.

Lonen met zorg berekenen

We berekenen maandelijks jouw lonen met de grootste zorg. Hiervoor kan je gebruik maken van ons online portaal of je kan kiezen voor de meest persoonlijke aanpak. Dat laatste houdt in dat je mailt of belt met je payroll business partner die dan voor je aan de slag gaat zonder dat je ergens input moet doen.

Al onze lonen worden snel én correct berekend. De regel luidt als volgt: vandaag voor 11u doorgestuurd à uiterlijk morgen jouw loonbrief in de mailbox.

Proactiviteit centraal

We denken graag mee met onze ondernemers en hr managers én daarom adviseren we hen steeds proactief over relevante materie. Dat kan een wet, loonkostoptimalisatie inhouden of een flexplan of … . Wij denken mee met jou, voor jou!

Bereikbaar, altijd dichtbij

Tijden zijn veranderd. En de technologie heeft ervoor gezorgd dat we meer connected dan ooit zijn. Daarom kan je jouw payroll business partner altijd bereiken op een rechtstreeks gsmnummer. Géén wachtmelodie of mailsysteem met tickets maar gewoon heel dichtbij en altijd bereikbaar.

Hr als volwaardig business process

Onze zaakvoerder en oprichter vindt het van cruciale waarde dat hr als volwaardig proces bekeken wordt. In dat kader zorgt zij met ons team voor een benadering die het economisch doel nooit uit het oog zal verliezen.

Zeg zeker tijdig op!

Als jij graag ontzorgd wilt worden door ons, dien je er zeker rekening mee te houden dat je uiterlijk 30/06/2021 jouw opzeg doet bij je huidige loonpartner. Dat is namelijk cruciaal als je vanaf 1/01/2022 elders klant wenst te worden.

Check ook zeker ons testimonials als je wilt lezen wat andere ondernemers, managers over ons zeggen.

Wil jij graag meer weten over onze werking of zie je een vrijblijvende demo van maximaal 40 minuten zitten? Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected].