WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN …

Het logo van libra services

Libra Services

“Libra Services had na een samenwerking met een groot en log sociaal secretariaat nood aan een andere aanpak. Deze aanpak vonden wij bij Talent4people. Ze benaderen ons als klant zéér persoonlijk en bereiden het dossier nauwgezet voor. Geen enkele vraag is hun teveel en ze informeren ons zeer regelmatig en op de correcte wijze over de wetgeving binnen onze eigen sector.”

 

“Talent4people denkt mee met ons en voelt zeer goed aan tot waar wij begeleiding nodig hebben in de toch zeer ingewikkelde materie die HR inhoudt. Ik heb hun diensten al meermaals aangeraden aan collega ondernemers en zal dit blijven doen!”

Logo van Datalink

Karen Dendas, Datalink

De dames van Talent 4 People zijn enorm enthousiast en door hun persoonlijke aanpak weet ik dat mijn loonsecretariaat écht aan mijn kant als ondernemer staat. De persoonlijkheidstest die Petra uitvoerde bij onze nieuwe IT-medewerker bood heldere inzichten. Bovendien werd er in het loonvoorstel gezocht naar een geoptimaliseerd pakket met een win voor ons én voor onze medewerker. Echt top!

Logo van opmerkelijk

OpmerKelijk, Katlijn Voordeckers

“Ik ontmoette Petra voor de eerste keer bij een opleiding die ik gaf over ons boek Onderneemster ztk sterk merk. Ze viel mij toen al onmiddellijk op door haar intelligentie, enthousiasme en gedrevenheid. De maanden nadien leerde ik haar en haar bedrijf Talent4People beter kennen en besefte ik dat zij precies de persoon was die ik nodig had voor de verdere groei van mijn bedrijf. Figuurlijk én letterlijk, want OpmerKelijk was aan uitbreiding toe. Ik wilde in deze fase iemand die mee kon denken met de uitdagingen waar ik als groeier mee te maken had en die mijn situatie kon bekijken op maat. Ik heb als klein bedrijf geen personeelsdienst, maar heb wel regelmatig nood aan iemand met de kennis, het inzicht en de betrokkenheid alsof ze mijn personeelsdienst zou zijn. En daarin vind ik in Petra van Talent4People steeds de perfecte partner.”

 

“Ze gaf mij advies toen ik met mijn eerste IBO ging samenwerken en zij was ook de eerste die ik belde toen deze IBO helaas anders verliep dan ik had gewenst. Gelukkig denkt Petra nooit in problemen, maar in oplossingen dus je voelt je als ondernemer enorm gesteund. Ze hielp mij met de zoektocht naar een nieuwe collega, begeleidde de selectieprocedure, gaf advies over loonoptimalisatie, werkte de arbeidsovereenkomst uit en zorgde dat alles perfect in orde was zodat ik mijn eerste bezoek van de sociale inspectie met glans doorstond. Ondertussen beheert Talent4People ook de volledige loonadministratie van OpmerKelijk en bel ik Petra regelmatig voor advies omdat zij mijn bedrijf en het totale plaatje van mijn bedrijf door en door kent. Ik kan Talent4People dan ook van harte aanbevelen want ze maken hun verwijzing naar talent volledig waar.”

Klinkerwerken Cuyvers, Dimitri

“Omdat wij als kleine zelfstandige niets van personeelsadministratie kennen, hebben we gekozen voor Talent 4 people. Dankzij onze boekhouder zijn we bij hun terecht gekomen. Door de uitstekende service en vriendelijkheid hadden we besloten om met hun in zee te gaan. “

 

“Ze bieden duidelijkheid in moeilijke documenten, niets is voor hun teveel gevraagd. hulp voor invullen van brieven, geven een maandelijkse duidelijke structuur in hun administratie, zijn snel in antwoorden op hun mails en ze zijn bereikbaar wanneer je een belangrijke vraag hebt. Talent 4 people geeft interessante vormingen en bieden een correcte en eerlijke service. Kortom iets wat een zelfstandige nodig heeft!”

Het logo van x-eco

X-ECO Group

“Talent4Peopole is een getalenteerd HR-bedrijf dat staat voor persoonlijke benadering, kennis, proactiviteit en betrouwbaarheid. Een jong, snelgroeiend bedrijf met als achterliggende kracht een gedreven zaakvoerster met hopen talent. Die eigenlijk de Livia-award moet krijgen. Bedankt om onze HR-leverancier te zijn!”

Logo van farmfun

FARMFUN

“Na veel goeds gehoord te hebben bij  het netwerk van ‘OpmerKelijk’ over Talent4People, ging FarmFun vorig jaar met hun in zee. We hebben er nog geen minuut spijt van gehad. Als we een probleem hebben, staan Petra en Liesbet steeds ter beschikking.  De antwoorden komen veel sneller dan we verwachten, wat natuurlijk heel positief is!

 

Onze werknemer kwam bv. niet meer opdagen.  Ze vertelden ons dezelfde dag nog wat we moesten doen, welke brieven te sturen.  Kortom: direct to the point!

 

Petra en Liesbet denken mee met ons.  Als we een ongewone vraag hebben, springt Petra direct in de bres voor ons, ze weet ons dan te vertellen wat kan en wat niet kan. Ze spit het uit. Gewoon een heel fijn gevoel dat je iemand achter je hebt staan.

 

Je bent geen nummertje in de rij, zoals bij vele anderen, dus kortom Talent4People = ‘SUPERTEAM’ met 2 superwomens :).”