WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN …

Deliberate Development Solutions , Kwinten Van de Broeck (Zaakvoerder)

‘Als zelfstandige houd ik me graag zo weinig mogelijk bezig met administratie om me volledig te kunnen focussen op mijn core business. Talent4People snapt dit en maakt het mij dan ook zo eenvoudig mogelijk. 1 document per verwerking, duidelijk overzicht waar mijn geld naartoe gaat en een duidelijke factuur voor de geleverde diensten. Meer kan ik niet wensen.’

AAP vzw, Joke Decru (Directeur)

‘Talent4People is een heel fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn heel betrokken, we kunnen altijd met vragen bij hen terecht en we krijgen dan snel antwoord. Alles is goed geregeld, en als er toch eens iets misloopt, zorgen ze dat het snel in orde wordt gebracht en het niet meer kan gebeuren. Voor AAP vzw betekent deze samenwerking dat we ons helemaal kunnen focussen op onze beestige activiteiten, omdat we weten dat dit stukje van de administratie in goede handen is.’

De Ceuster, Davy De Ceuster (CEO)

‘Wij doen reeds maanden beroep op de inhouse consultancy service van Talent4People en de samenwerking voelt bijzonder KMO-gericht aan. Ik voel mij als CEO echt compleet ontzorgd voor wat betreft HR. We doen beroep op een dienstverlener met kennis van zaken én toch voelt het alsof wij een ‘interne’ HR Verantwoordelijke hebben. Wat ons betreft een geslaagde samenwerking.’

I Just Love Breakfast, Natalie Vanderick (Founder)

“Voor mij is jullie strategische sessie zeker een 5/5 waard! Ik heb er veel aan gehad en ben blij te weten dat ik ergens terecht kan als ik een vraag heb. Alles was goed op maat voorbereid, en jullie hebben snel gedetecteerd waar mijn behoeftes lagen. Jullie hands-on aanpak is top!”

GreenX

“Talent4people stak er voor mij bovenuit omwille van hun snelle respons en duidelijke feedback op specifieke vragen. Er wordt creatief gezocht naar oplossingen waar zowel de klant als de kandidaat wel bij varen. Timing wordt duidelijk afgesproken en gerespecteerd. Een zeer aangename samenwerking…”

Led techno

“Een accurate feedback over de kandidaten zorgt ervoor dat we als bedrijf zeer gericht werden geholpen. Hun professionaliteit en snelheid van respons is een meerwaarde. Het is duidelijk dat ze perfect aanvoelen wat je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf te laten groeien met de juiste mensen.”

Het logo van libra services

Libra Services

“Libra Services had na een samenwerking met een groot en log sociaal secretariaat nood aan een andere aanpak. Deze aanpak vonden wij bij Talent4people. Ze benaderen ons als klant zéér persoonlijk en bereiden het dossier nauwgezet voor. Geen enkele vraag is hun teveel en ze informeren ons zeer regelmatig en op de correcte wijze over de wetgeving binnen onze eigen sector.”

 

“Talent4people denkt mee met ons en voelt zeer goed aan tot waar wij begeleiding nodig hebben in de toch zeer ingewikkelde materie die HR inhoudt. Ik heb hun diensten al meermaals aangeraden aan collega ondernemers en zal dit blijven doen!”

Logo van Datalink

Datalink, Karen Dendas

“De dames van Talent 4 People zijn enorm enthousiast en door hun persoonlijke aanpak weet ik dat mijn loonsecretariaat écht aan mijn kant als ondernemer staat. De persoonlijkheidstest die Petra uitvoerde bij onze nieuwe IT-medewerker bood heldere inzichten. Bovendien werd er in het loonvoorstel gezocht naar een geoptimaliseerd pakket met een win voor ons én voor onze medewerker. Echt top!”

Logo van opmerkelijk

OpmerKelijk, Katlijn Voordeckers

“Ik ontmoette Petra voor de eerste keer bij een opleiding die ik gaf over ons boek Onderneemster ztk sterk merk. Ze viel mij toen al onmiddellijk op door haar intelligentie, enthousiasme en gedrevenheid. De maanden nadien leerde ik haar en haar bedrijf Talent4People beter kennen en besefte ik dat zij precies de persoon was die ik nodig had voor de verdere groei van mijn bedrijf. Figuurlijk én letterlijk, want OpmerKelijk was aan uitbreiding toe. Ik wilde in deze fase iemand die mee kon denken met de uitdagingen waar ik als groeier mee te maken had en die mijn situatie kon bekijken op maat. Ik heb als klein bedrijf geen personeelsdienst, maar heb wel regelmatig nood aan iemand met de kennis, het inzicht en de betrokkenheid alsof ze mijn personeelsdienst zou zijn. En daarin vind ik in Petra van Talent4People steeds de perfecte partner.”

 

“Ze gaf mij advies toen ik met mijn eerste IBO ging samenwerken en zij was ook de eerste die ik belde toen deze IBO helaas anders verliep dan ik had gewenst. Gelukkig denkt Petra nooit in problemen, maar in oplossingen dus je voelt je als ondernemer enorm gesteund. Ze hielp mij met de zoektocht naar een nieuwe collega, begeleidde de selectieprocedure, gaf advies over loonoptimalisatie, werkte de arbeidsovereenkomst uit en zorgde dat alles perfect in orde was zodat ik mijn eerste bezoek van de sociale inspectie met glans doorstond. Ondertussen beheert Talent4People ook de volledige loonadministratie van OpmerKelijk en bel ik Petra regelmatig voor advies omdat zij mijn bedrijf en het totale plaatje van mijn bedrijf door en door kent. Ik kan Talent4People dan ook van harte aanbevelen want ze maken hun verwijzing naar talent volledig waar.”

“Petra is voor mij echt een inspiratiebron in mijn ondernemerschap en bovendien heel aangenaam om mee samen te werken. Ze is een intelligente en daadkrachtige dame die met inzicht onderneemt. Hierdoor was ze voor mij de perfecte expert om mee in zee te gaan voor mijn loonsecretariaat en voor de werving & selectie van mijn team. Met Talent4People biedt ze mijn bedrijf OpmerKelijk de service van een extern hr-bureau met de betrokkenheid alsof ze hier intern werkt. Ik vind het enorm sterk hoe haar ganse team mij als groeiende ondernemer helpt en ondersteunt. Ze zijn betrokken met je bedrijf, denken mee en gaan nooit voor half werk. Verrassen staat niet achteraan, maar helemaal vooraan in hun woordenboek. Zonder hen zou ik als groeiende ondernemer nooit staan waar ik nu sta. En dankzij hen zijn er mij al heel wat zorgen bespaard. Dankjewel Petra en team! Ik vind jullie echt top en kan jullie van harte aanbevelen.”

Klinkerwerken Cuyvers, Dimitri

“Omdat wij als kleine zelfstandige niets van personeelsadministratie kennen, hebben we gekozen voor Talent 4 people. Dankzij onze boekhouder zijn we bij hun terecht gekomen. Door de uitstekende service en vriendelijkheid hadden we besloten om met hun in zee te gaan. “

 

“Ze bieden duidelijkheid in moeilijke documenten, niets is voor hun teveel gevraagd. hulp voor invullen van brieven, geven een maandelijkse duidelijke structuur in hun administratie, zijn snel in antwoorden op hun mails en ze zijn bereikbaar wanneer je een belangrijke vraag hebt. Talent4people geeft interessante vormingen en bieden een correcte en eerlijke service. Kortom iets wat een zelfstandige nodig heeft!”

Het logo van x-eco

X-ECO Group

“Talent4People is een getalenteerd hr-bedrijf dat staat voor persoonlijke benadering, kennis, proactiviteit en betrouwbaarheid. Een jong, snelgroeiend bedrijf met als achterliggende kracht een gedreven zaakvoerster met hopen talent. Die eigenlijk de Livia-award moet krijgen. Bedankt om onze hr-leverancier te zijn!”

Logo van farmfun

FARMFUN

“Na veel goeds gehoord te hebben bij  het netwerk van ‘OpmerKelijk’ over Talent4People, ging FarmFun vorig jaar met hun in zee. We hebben er nog geen minuut spijt van gehad. Als we een probleem hebben, staan Petra en Liesbet steeds ter beschikking. De antwoorden komen veel sneller dan we verwachten, wat natuurlijk heel positief is!

 

Onze werknemer kwam bv. niet meer opdagen. Ze vertelden ons dezelfde dag nog wat we moesten doen, welke brieven te sturen. Kortom: direct to the point!

 

Petra en Liesbet denken mee met ons.  Als we een ongewone vraag hebben, springt Petra direct in de bres voor ons, ze weet ons dan te vertellen wat kan en wat niet kan. Ze spit het uit. Gewoon een heel fijn gevoel dat je iemand achter je hebt staan.

 

Je bent geen nummertje in de rij, zoals bij vele anderen, dus kortom Talent4People = ‘SUPERTEAM’ met 2 superwomen :).”

Diresco, Joke Segers

Diresco is een snelgroeiende middelgrote tot grote KMO gestart vanuit een 100% familiale structuur. Naast de klassieke loonverwerking via het sociaal secretariaat, waren we op zoek naar net dat ietsje meer ter ondersteuning van ons hr-beleid en als het even kon met een persoonlijke aanpak. Het familiale aspect is en blijft bij ons, ondanks de grootte van de firma, een absolute must!

 

Deze aanpak vond ik bij Petra Rubens en haar Talent4People team. Ik kan bij Petra en haar team zowel terecht voor een ‘vlugge vraag’ bij wijze van sparring maar ook voor uitgebreidere vraagstukken omtrent hr in de meest brede zin van het woord. Talent4people denkt mee en voelt heel goed aan waar we extra begeleiding en ondersteuning kunnen gebruiken. Expertise in hr, vriendelijkheid, betrouwbaarheid, handen uit de mouwen en no nonsens zijn typerend voor Petra en haar team!”