Loonsecretariaat

Hulp nodig bij je loonadministratie?

Je bent op zoek naar een volledig gedetailleerde bruto-netto analyse, je wilt hulp bij het opstellen van je personeelsbudget of je vraagt je af of er loonoptimalisaties mogelijk zijn in je onderneming? Elke vraag, hoe groot of klein ook, die gelinkt is aan verloning lossen wij graag voor jou op!

 

Zoek je meer dan enkel een antwoord op een vraag rond verloning maar zoek je een sociale dienstverlener die méér doet dan enkel je lonen verwerken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een dynamisch, meedenkend, proactief alternatief voor uw sociaal secretariaat. Wij verwerken je lonen maandelijks met de grootste zorg, maar gaan een aantal stappen verder dan de “klassieke” sociaal secretariaten.

 

Ook bij de verwerking van je lonen houden wij rekening met de eigenheid van je organisatie, denken we met je mee en denken na over wat niet alleen voor je werknemers maar ook voor jou als werkgever de ideale oplossing is. Tevens heb je altijd een vaste contactpersoon, die jouw eigenheden als klant helemaal door en door kent. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij heel wat hr-zorgen uit jouw handen nemen en kan jij je focussen op jouw corebusiness, jouw passie.

 

Zin om met ons in zee te gaan? Ons team bevindt zich in ons kantoor in Kontich, Mechelen, Rotselaar, Leopoldsburg als Mol.  Maar voor specifieke vragen of situaties komen we graag tot bij jou. Ook kan je ons, indien nodig, op heel flexibele wijze inhouse inschakelen, volledig afgestemd op jouw noden en behoeften.