Werving & Selectie

Hulp nodig bij je zoektocht naar talent?

Search4Talent

Vind je het ook zo moeilijk om het juiste Talent te vinden dat helemaal tot zijn recht komt in jouw bedrijf? Wij helpen je graag met je zoektocht naar talent. Je kan bij ons terecht voor het begeleiden van het volledige selectieproces van A tot Z of het leveren van ondersteuning op een deeltje van het selectieproces. We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het schrijven van de juiste vacature, het afnemen van een bijkomende (persoonlijkheids-) test, het screenen of leren screenen van CV’s,… Je bepaalt volledig op maat hoe ver onze ondersteuning moet reiken. Ook hier houden wij als partner rekening met jouw eigenheid, jouw nood en jouw wensen.

 

We vinden het als partner in jouw zoektocht naar het juiste talent belangrijk dat we een echte meerwaarde kunnen bieden. Bij ons ga je geen grote hoeveelheden kandidaten krijgen voorgesteld bij een bepaalde vacature. We gaan heel gericht voor jou op zoek nadat we je eerst heel goed hebben leren kennen en we stellen je een beperkt aantal potentieel goede kandidaten voor. Je krijgt van hen een heel uitgebreid voorstellingsrapport waarin je een heel duidelijk beeld krijgt van het carrière pad van de kandidaat, zijn/haar persoonlijkheid, de reden waarom hij/zij interesse heeft in de job bij jou, wat de toekomstaspiraties zijn, wat de loonsverwachtingen zijn, wat de aandachtspunten zijn,… Na het lezen van dit rapport lijkt het alsof je de kandidaat al een beetje kent. Dit geeft jou de kans om in een eerste kennismakingsgesprek bij jou ter plekke al een snelheid hoger te schakelen. Je kan al direct dieper ingaan op een aantal punten die voor jou heel belangrijk zijn.

 

Eens de keuze gemaakt is voor een kandidaat, helpen wij je indien gewenst ook bij de verdere begeleiding. Wil je advies over een geoptimaliseerd loonvoorstel, wil je weten hoe lang de opzeg van de kandidaat is, wil je de mogelijkheden van opstarten via IBO weten, vraag je je af of er misschien steunmaatregelen of subsidies van toepassing zijn,… Allemaal vragen waar we je graag een antwoord op geven indien je dit wenst!

 

Benieuwd naar wat onze klanten vertellen? Je leest het in onze testimonials.

Zin om met ons in zee te gaan? Ons team bevindt zich in ons kantoor in Mol, maar voor specifieke vragen of situaties komen we graag tot bij jou. Ook kan je ons, indien nodig, op heel flexibele wijze inhouse inschakelen, volledig afgestemd op jouw noden en behoeften.

Benieuwd naar onze referenties?

Het Talent4People-team heeft ervaring in verschillende sectoren zoals finance, sales, administratie en technische profielen.

Annick
Jouw specialiste in werving & selectie
[email protected]