Maak kennis met onze consultancy diensten!

Maak kennis met onze consultancy diensten

Bij Talent4People ben je op de juiste plaats voor het verkrijgen van correct en eerlijk hr-advies. Maar wat houdt dat advies nu precies in? Van expertise rond het arbeidsreglement tot een subsidiescan: we hebben het allemaal in huis. Maak kennis met onze consultancy diensten in deze blogpost!

Bij Talent4People zorgen we er steeds voor dat jij naar huis gaat met correcte en relevante hr-informatie, op maat van jouw bedrijf. Een van onze grote troeven is onze uitgebreide kennis rond het arbeidsreglement. Zo helpen we jou bijvoorbeeld graag verder met het updaten van je uurroosters of met het ingeven van de collectie verlofregeling voor het komende jaar.

Thuiswerken is en blijft een hot topic, dus ook daar geven we je graag het juiste advies in. Het opstellen van een thuiswerkbeleid is tegenwoordig onontbeerlijk, maar kan voor veel werkgevers toch een moeilijke opgave zijn. Geen probleem! Wij hebben namelijk een basis policy voor je klaarliggen, die we naar hartelust kunnen aanpassen aan jouw wensen en bedrijf.

Geef je liever (een deel van) je hr-beleid uit handen? Dat kan! Ook voor outsourcing kan je namelijk bij ons terecht. Wij ontzorgen je graag van al je hr-zorgen, en zijn zo de hr-experten ter plaatse. Jij bepaalt zelf hoe lang en hoeveel we mogen tussenkomen, en kan zo focussen op je core business.

Tot slot zetten we nog graag onze subsidiescan in the picture. We vinden namelijk dat elk bedrijf recht heeft op de juiste subsidies, en zetten dankzij onze kennis van de Vlaamse hulpmiddelen de juiste samenwerkingsverbanden op poten. Heb jij dus een goed idee voor bijvoorbeeld een hr-project? Aarzel dan niet en klop bij ons aan!

Zin gekregen om onze consultancy diensten in te schakelen? Neem dan snel even contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen!