Hr-advies

Onderbouwd, eerlijk advies bij grote en kleine hr-vragen?

Advice4Talent

Wij willen jou als (groei)bedrijf eerlijk advies geven of antwoorden geven op al jouw hr-vragen. Dit kunnen zowel ad hoc hr-vragen zijn, als grotere hr-projecten. Zo kunnen we je ondersteunen bij de opmaak van een arbeidsreglement, functieprofielen, arbeidscontracten, car policy,… We leveren ook assistentie bij arbeidsinspecties, helpen je bij de organisatie van sociale verkiezingen, helpen je met het opzetten van evaluatieprocessen, geven advies bij ontslag, …

 

Om zo een correct, praktisch en bruikbaar mogelijk hr-advies te kunnen geven, vinden wij het belangrijk dat wij jou als klant echt leren kennen. Bij het uitwerken van jouw vraag of opdracht gaan wij altijd rekening houden met het globale plaatje, gaan we spontaan verder kijken dan de opdracht of vraag op zich. Vaak heeft het antwoord op jouw vraag effect op andere afdelingen van jouw organisatie. Wij geven advies door rekening te houden met de eigenheid van je organisatie, mee te denken met jou en na te denken wat niet alleen voor je werknemers maar ook voor jou als werkgever de ideale oplossing is. Standaard antwoorden bestaan bij ons niet. Je krijgt altijd een heel gepersonaliseerd, praktisch bruikbaar antwoord van ons.

 

Benieuwd naar wat onze klanten vertellen? Je leest het in onze testimonials.

Hoe is het met jouw hr-kennis gesteld?

quiz icoont

Zin om met ons in zee te gaan? Ons team bevindt zich in ons kantoor in Mol, maar voor specifieke vragen of situaties komen we graag tot bij jou. Ook kan je ons, indien nodig, op heel flexibele wijze inhouse inschakelen, volledig afgestemd op jouw noden en behoeften.

Op zoek naar een hr-partner?

Talent4People biedt persoonlijke en praktische hr-hulp op maat aan, specifiek gericht op je (groei)bedrijf.

Petra
Jouw specialiste in hr-advies
[email protected]
0497/25 53 57

Fatma
Jouw specialiste in hr-advies
[email protected]
+32 11 49 78 88