OVER ONS

Onze missie

Talent4People biedt persoonlijke en praktische hr-hulp op maat aan, specifiek gericht op je (groei)bedrijf. Wij fungeren voor je bedrijf als externe personeelsdienst of ondersteunen je bestaande personeelsdienst bij grote en kleine hr-vragen, loonbeheer en werving & selectie. Wij houden hierbij steeds rekening met het globale plaatje én de specifieke eigenheid van je onderneming. We vinden het ontzettend belangrijk om je echt te kennen en gericht te helpen, maar je bepaalt zelf hoever onze ondersteuning reikt.

 

Bij Talent4People denken we graag met je mee over ideale oplossingen voor je werknemers maar ook voor jou als werkgever. Standaardantwoorden bestaan niet bij ons, wel antwoorden op maat waar zowel jij als je talent echt mee verder kunnen.

Onze visie

Als onderneming is het heel belangrijk om het totale plaatje van jouw hr-werking te bewaken. Maar dit vraagt gespecialiseerde kennis over wetgeving, loonbeheer en werving & selectie die niet altijd voorhanden is in jouw bedrijf. Tegelijk is de drempel naar hr-hulp vaak zeer hoog. Talent4People wilt de personeelswerking van je bedrijf optimaliseren door de drempel naar hr-hulp én advies zeer laag te maken. We geven praktische en persoonlijke hulp op jouw maat door volledig rekening te houden met de eigenheid van je (groei)bedrijf.

 

Of we nu ondersteuning aanbieden bij de zoektocht naar talent, op het vlak van je loonbeheer of bij andere grote en kleine hr-vragen, de rode draad is dat we steeds vertrekken vanuit jouw specifieke situatie als bedrijf. We willen je steeds eerlijk en onderbouwd antwoord geven op alle hr-vragen waardoor jouw organisatie en werknemer(s) zich verder kunnen ontwikkelen.

ONS TEAM

“Today is a perfect day to start living your dreams”

Petra Rubens

Gepassioneerde eigenaar

“Op 2 januari 2012 besloot ik na 10 jaar hr-ervaring in internationale multinationals mijn droom waar te maken en richtte ik Talent4People op.  “Ik zie me daar nog zitten die 1ste dag als “zelfstandige”, aan de keukentafel met mijn nieuwe laptop, buiten mijn zelf gekochte auto voor de deur, een duidelijk beeld in mijn hoofd over Talent4People maar nog geen klanten! Een hele verandering als je als hr-manager altijd overvloedig werd beloond met een GSM, laptop, wagen, riant loon,…. van je werkgever. Maar de energie die vanaf dag 1 door mijn aderen bruiste heeft me tot op de dag van vandaag nog niet verlaten. De vele tevreden klanten die ondertussen de weg naar ons gevonden hebben, en nog elke dag vinden, zijn het levende bewijs dat dromen echt waar kunnen worden! Wat een zalig gevoel om je hr-aanpak te kunnen delen met de wereld en te zien dat je klanten hier duidelijk ook op zaten te wachten. Nog elke dag ben ik zo blij dat ik die dag in 2012 gestart ben met het leven van mijn droom!

 

Talent4People is de strategische hr-partner voor (groei)bedrijven. We fungeren als een echte hr-partner voor onze klanten, ontzorgen hen en ondersteunen hen op een proactieve en op maat gerichte manier. Dit kan zowel op het valk van grote en kleine hr-vragen, loonadministratie als werving en selectie. Hierbij houden we steeds rekening met de specifieke eigenheid van de klanten. Standaard antwoorden bestaan bij ons niet! We houden altijd rekening met de specifieke eigenheid van onze klanten. Daarom vinden we het ook zo ontzettend belangrijk om elkaar echt te leren kennen. Geen loze woorden, maar we zijn echt een partner voor onze klanten.

 

Verder beschouwen we bij Talent4People het hr-proces als een volwaardig business proces. Vanuit mijn achtergrond als Handelsingenieur vind ik het enorm belangrijk dat onze klanten ook de economische meerwaarde van een degelijk hr-beleid inzien. Advies over loonoptimalisaties, subsidies, mogelijke kostenbesparingen of efficiënte-verhogingen verwachten ze vaak niet van een hr-partner én al helemaal niet proactief. Onze klanten zijn dan ook vaak zeer aangenaam verrast door ons zeer vakkundig advies. Verder vinden we het ook super belangrijk dat klanten hr begrijpen. Bij Talent4People proberen we wetteksten, hr-verplichtingen, … altijd zo verstaanbaar mogelijk uit te leggen aan onze klanten. ‘Hr for dummies’, waardoor onze klanten zich heel gerust kunnen focussen op hun corebusiness en wij zorgen er wel voor dat hun hr-beleid in orde is. Zoals onze klanten zo mooi verwoorden: “als dienstenbedrijf slaagt Talent4People er toch in om een uitzonderlijke klantenbeleving te creëren”.

 

Ondertussen is mijn bescheiden droom van 2012 uitgegroeid tot een hele mooie werkelijkheid. Op 9 mei 2016 zijn we verhuisd naar ons moderne, nieuwgebouwde kantoor in Beverlo en vandaag zijn we uitgegroeid tot een team van 6 gepassioneerde en getalenteerde medewerkers. Elke dag besef ik dat ik zonder hen deze droom niet had kunnen beleven en bouwen we er samen nog aan verder. Want onze klanten laten ons zo duidelijk merken dat onze aanpak gesmaakt wordt, dat er echt nood is op de markt aan onze hr-benadering. We blijven dus nog dagelijks verder dromen, hard werken en verder bouwen aan Talent4People”.

“Teamwork makes the dream work!”

Hind Salhane

Hr operational excellence expert

“Hr is steeds in volle evolutie en staat niet stil! Dat is één van de vele zaken die maken dat ik het een bijzonder uitdagende branche vind. Bovendien is hr sterk verbonden met de mensen. Het is een afdeling voor én met mensen.

 

Binnen Talent4People maak ik deel uit van de respectievelijke afdelingen: Pay4Talent en Advice4Talent. Als rechterhand van onze zaakvoerder, Petra Rubens, ben ik daarnaast ook bezig met o.a. interne optimalisaties en het meebouwen aan het business development.

 

Samen met ons team staan we niet alleen in voor een correcte en tijdige loonadministratie maar staan we ook klaar voor al je vragen inzake personeelsbeleid. Elke samenwerking is écht maatwerk. We houden rekening met het totaalplaatje en creëren graag duurzame relaties.”

“Impossible is just an option”

Lauren Saes

Payroll expert

“Eind 2019 ben ik in het Talent4people team terecht gekomen. Ik had al een mooi pakketje payroll-ervaring op zak, maar hr is natuurlijk veel meer dan enkel dat. Ik kreeg de kans om mijn hr-skills verder te ontplooien en nam deze dan ook met beide handen aan. Ik probeer onze klanten dagelijks te ondersteunen in al hun hr-noden: denk aan het geven van advies, loonverwerking, het opstellen van wettelijke documenten, communiceren met externe partijen (mutualiteit, vakbond,…), in-house projecten enzovoorts. Iedere (werk)dag is anders en ik leer nog dagelijks bij – zowel op persoonlijk als professioneel vlak en dat is wat ik zo leuk vind aan mijn job.

 

Ik ben heel rustig van karakter, maar dat wilt niet zeggen dat ik niet van aanpakken weet. Ik zal een situatie altijd vanuit ieder mogelijk perspectief bekijken alvorens ik een mening vorm of een beslissing neem en ik streef er naar om oplossingen te zoeken die voor alle betrokken partijen een meerwaarde bieden. Je kan er dus van op aan dat mijn advies oprecht en goed onderbouwd is.”

“I have never tried that before, so I think I should definitely be able to do that”

Eva Schildermans

Senior hr expert

“Sinds begin februari 2019 maak ik deel uit van het team van Talent4People.   Samen met mijn collega’s wil ik ernaar streven om voor onze klanten een op maat gemaakt advies te geven op hun hr-vraagstukken en zo samen Talen4People verder te laten groeien.

 

Ik heb getracht mezelf in enkele woorden samen te vatten: creatief, duizendpoot, verzot op sociale media, hands-on, tikkeltje extravert. Ondernemend, gedreven, doorzetter, gestructureerde chaoot, kritisch. Mama van twee kinderen, partner van Koen. Gepassioneerd door hr, design, muziek, boeken en het leven.

 

Niet stilstaan, steeds vooruitgaan is zo een beetje mijn motto.

 

In de hr heb ik de voorbije 16 jaar ervaring kunnen opdoen in uiteenlopende sectoren, waardoor ik een brede en generalistische kijk heb op hr.

 

Als Senior Specialist heb ik een passie voor het werken met en voor mensen. Ik wil ervoor zorgen dat ik telkens opnieuw een meerwaarde weet te bieden aan bedrijven en hun projecten. Om samen met mijn klanten de gewenste resultaten te kunnen behalen.

 

Hr is zoveel meer dan personeelsadministratie. Hr krijgt een steeds belangrijkere rol bij het maken van strategische keuzes binnen bedrijven. Wil je als bedrijf werk maken van je toekomst, dan is een goed uitgewerkt en strategische hr-plan niet meer weg te denken.  Bedrijven staan voor een groot aantal uitdagingen: de zoektocht naar talenten, employer branding, mobiliteit,… Hr is altijd in beweging en dat is nou net wat het zo mooi maakt.

 

Ik hou van vernieuwing en verandering, en dus vind ik het persoonlijk geweldig om in een vakgebied te mogen werken dat zich voortdurend moet ontwikkelen. Gegarandeerd nooit een saai moment en omdat je met mensen te maken hebt, levert het altijd weer fantastische verhalen op.”

Every day may not be good BUT there’s something good in every day

Sharna Rediers

Hr expert

“Sinds 4 januari 2021 mag ik het Talent4people team vervoegen als hr expert. Door mijn enthousiaste, pro-actieve en initiatiefnemende houding, ben ik ervan overtuigd dat ik een toegevoegde waarde ben voor het bedrijf. Zelf ben ik analytisch ingesteld en breng ik graag structuur aan in mijn werk.

 

Mensen omschrijven mij als een persoon die vlot contact maakt en altijd bereidwillig is om anderen te helpen.

 

Zelf heb ik een kleine 6 jaar ervaring in hr en ben in het bezit van een bachelordiploma ‘Sociaal werk met optie personeelswerk’. In het verleden ben ik voornamelijk bezig geweest met loonadministratie en – verwerking, rapportering en sociale wetgeving. Daaronder hoort ook het advies geven met betrekking tot juridische vragen. Verder kan je bij mij terecht voor al je vragen rond personeelsaangelegenheden en  van instanties (mutualiteiten, vakbonden, RVA,…) alsook voor het opstellen van wettelijke documenten.

 

Maar hr omvat nog zoveel meer dan dat. Ik kijk er naar uit om de hr-wereld volledig te ontdekken en klanten verder te helpen. Mijn passie voor hr blijft maar groeien. Daarom hou ik ook van uitdagingen. Uitdagingen zijn voor mij een groei- en leerkans. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van een dynamisch bedrijf. Een bedrijf dat zorgt voor klanten en klanttevredenheid als zeer belangrijke waarde ziet.

“Meten is weten”

Bert Vandermeer

Business Strategy

“Mijn passie voor cijfers en mijn financieel inzicht gebruik ik om ervoor te zorgen dat alles ook financieel op wieltjes loopt bij Talent4People. Ik ondersteun de collega’s bij hun groei, stimuleer hun nieuwe ideeën maar altijd met bewaking van het financiële plaatje. Meten is weten en hierdoor zorg ik dat Talent4People op een financieel gezonde manier groeit en blijft groeien.”