OVER ONS

Onze missie

Talent4People biedt persoonlijke en praktische hr-hulp op maat aan, specifiek gericht op je (groei)bedrijf. Wij fungeren voor je bedrijf als externe personeelsdienst of ondersteunen je bestaande personeelsdienst bij grote en kleine hr-vragen, loonbeheer en werving & selectie. Wij houden hierbij steeds rekening met het globale plaatje én de specifieke eigenheid van je onderneming. We vinden het ontzettend belangrijk om je echt te kennen en gericht te helpen, maar je bepaalt zelf hoever onze ondersteuning reikt.

 

Bij Talent4People denken we graag met je mee over ideale oplossingen voor je werknemers maar ook voor jou als werkgever. Standaardantwoorden bestaan niet bij ons, wel antwoorden op maat waar zowel jij als je talent echt mee verder kunnen.

Onze visie

Als onderneming is het heel belangrijk om het totale plaatje van jouw hr-werking te bewaken. Maar dit vraagt gespecialiseerde kennis over wetgeving, loonbeheer en werving & selectie die niet altijd voorhanden is in jouw bedrijf. Tegelijk is de drempel naar hr-hulp vaak zeer hoog. Talent4People wilt de personeelswerking van je bedrijf optimaliseren door de drempel naar hr-hulp én advies zeer laag te maken. We geven praktische en persoonlijke hulp op jouw maat door volledig rekening te houden met de eigenheid van je (groei)bedrijf.

 

Of we nu ondersteuning aanbieden bij de zoektocht naar talent, op het vlak van je loonbeheer of bij andere grote en kleine hr-vragen, de rode draad is dat we steeds vertrekken vanuit jouw specifieke situatie als bedrijf. We willen je steeds eerlijk en onderbouwd antwoord geven op alle hr-vragen waardoor jouw organisatie en werknemer(s) zich verder kunnen ontwikkelen.

ONS TEAM

“Today is a perfect day to start living your dreams”

Petra Rubens

Gepassioneerde eigenaar

“Op 2 januari 2012 besloot ik na 10 jaar hr-ervaring in internationale multinationals mijn droom waar te maken en richtte ik Talent4People op.  “Ik zie me daar nog zitten die 1ste dag als “zelfstandige”, aan de keukentafel met mijn nieuwe laptop, buiten mijn zelf gekochte auto voor de deur, een duidelijk beeld in mijn hoofd over Talent4People maar nog geen klanten! Een hele verandering als je als hr-manager altijd overvloedig werd beloond met een GSM, laptop, wagen, riant loon,…. van je werkgever. Maar de energie die vanaf dag 1 door mijn aderen bruiste heeft me tot op de dag van vandaag nog niet verlaten. De vele tevreden klanten die ondertussen de weg naar ons gevonden hebben, en nog elke dag vinden, zijn het levende bewijs dat dromen echt waar kunnen worden! Wat een zalig gevoel om je hr-aanpak te kunnen delen met de wereld en te zien dat je klanten hier duidelijk ook op zaten te wachten. Nog elke dag ben ik zo blij dat ik die dag in 2012 gestart ben met het leven van mijn droom!

 

Talent4People is de strategische hr-partner voor (groei)bedrijven. We fungeren als een echte hr-partner voor onze klanten, ontzorgen hen en ondersteunen hen op een proactieve en op maat gerichte manier. Dit kan zowel op het valk van grote en kleine hr-vragen, loonadministratie als werving en selectie. Hierbij houden we steeds rekening met de specifieke eigenheid van de klanten. Standaard antwoorden bestaan bij ons niet! We houden altijd rekening met de specifieke eigenheid van onze klanten. Daarom vinden we het ook zo ontzettend belangrijk om elkaar echt te leren kennen. Geen loze woorden, maar we zijn echt een partner voor onze klanten.

 

Verder beschouwen we bij Talent4People het hr-proces als een volwaardig business proces. Vanuit mijn achtergrond als Handelsingenieur vind ik het enorm belangrijk dat onze klanten ook de economische meerwaarde van een degelijk hr-beleid inzien. Advies over loonoptimalisaties, subsidies, mogelijke kostenbesparingen of efficiënte-verhogingen verwachten ze vaak niet van een hr-partner én al helemaal niet proactief. Onze klanten zijn dan ook vaak zeer aangenaam verrast door ons zeer vakkundig advies. Verder vinden we het ook super belangrijk dat klanten hr begrijpen. Bij Talent4People proberen we wetteksten, hr-verplichtingen, … altijd zo verstaanbaar mogelijk uit te leggen aan onze klanten. ‘Hr for dummies’, waardoor onze klanten zich heel gerust kunnen focussen op hun corebusiness en wij zorgen er wel voor dat hun hr-beleid in orde is. Zoals onze klanten zo mooi verwoorden: “als dienstenbedrijf slaagt Talent4People er toch in om een uitzonderlijke klantenbeleving te creëren”.

 

Ondertussen is mijn bescheiden droom van 2012 uitgegroeid tot een hele mooie werkelijkheid. Op 9 mei 2016 zijn we verhuisd naar ons moderne, nieuwgebouwde kantoor in Beverlo en vandaag zijn we uitgegroeid tot een team van 6 gepassioneerde en getalenteerde medewerkers. Elke dag besef ik dat ik zonder hen deze droom niet had kunnen beleven en bouwen we er samen nog aan verder. Want onze klanten laten ons zo duidelijk merken dat onze aanpak gesmaakt wordt, dat er echt nood is op de markt aan onze hr-benadering. We blijven dus nog dagelijks verder dromen, hard werken en verder bouwen aan Talent4People”.

“The key to succes is to focus on goals, not obstacles”

Annick Nelen

Talent Manager

“Sinds 9 mei ben ik gestart als Talent Manager in het team van Talent4People. Met mijn 8 jaar ervaring in de uitzendwereld heb ik heel wat kennis opgebouwd om ’talent’ met vacatures te verbinden. Ik ben er dan ook vrij zeker van dat ik een goede ondersteuning zal zijn voor ons team en draag graag mijn steentje aan succes toe aan mijn collega’s.

 

Door mijn positieve ingesteldheid te combineren met mijn werk, kan er succes geboekt worden. De dingen die mijn typeren? Doelgericht werken, communicatie en steeds klaar voor uitdaging.

 

Kwaliteit staat bij mij voorop. Naar klanten toe gaat er niets boven eerlijkheid en vertrouwen scheppen naar beide partijen.

 

Ik ben blij dat ik een stukje van de schakel mag zijn van Talent4People. Om zo op de vraag van de klant de juiste match te voorzien.”

“The expert in anything was once a beginner”

Fatma Unlu

Payroll Specialist

“Sinds 2 augustus 2021 mag ik deel uitmaken van Talent4People als Payroll Specialist. Na het behalen van mijn bachelor diploma Sociaal Werk met optie Personeelswerk en Rechtspraktijk heb ik een goed zicht over mijn talenten en ambities.

 

Binnen de HR kan ik mijn passie voor de mensen als mijn passie voor het juridische combineren.

Helemaal voor ogen hoe iets zal worden en met een gestructureerde planning in mijn achterhoofd, zal ik aan de slag gaan om dat doel te bereiken.

 

Daarbuiten hecht ik belang aan employer-branding en houd ik mezelf graag creatief bezig. Deze creativiteit kan je o.a. terugvinden in de opmaak van onze documenten, blogposts en social media accounts.

 

Praktijkervaringen in de uitzendsector, personeelsdienst en notariaat leerden me dat professionaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid voor mij enorm aan belang wint. Talent4People draagt deze kernwaarden dan ook hoog in het vaandel.

 

Het is een bedrijf waar niet veel aandacht wordt geschonken aan statuten of machtposities, maar wel aan de mens die achter de functie schuilt. De noden en wensen van onze klanten zijn steeds het vertrekpunt van onze performance.”

“Knowledge has to be improved, challenged, and increased constantly, or it vanishes.”

Roma Lodewijckx

Junior HR Consultant

“Sinds 22 augustus 2022 ben ik gestart als Junior HR-consultant binnen Talent4People. Daar waar ik eerst de kans kreeg om als jobstudent de interessante HR-wereld te ontdekken, kreeg ik ook de kans om dit dynamische team te versterken. Na het behalen van mijn masterdiploma van Handelswetenschappen met specialisatie in People & Change Management heb ik een uitgebreide economische achtergrond, en beheers ik onder andere motivatietechnieken, people skills en dit in combinatie met kritisch denken.

 

Als HR-Consultant kan ik mij verdiepen in verschillende luiken van HR. Met mijn leergierigheid en gedrevenheid behandel ik elke vraag gedetailleerd om zo de klanten optimaal te kunnen verder helpen. Dit zowel op personeelsbeleid als op organisatiebeleid. Dit maakt mijn job dan ook zo uitdagend. Elke dag leer ik zelf veel bij wat tevens ook essentieel is om vooruitgang te boeken en doelen te bereiken.

 

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van een bedrijf dat zowel kansen grijpt als geeft. ‘Durf om advies te vragen’ geldt hier niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons team. Samen staan we klaar voor elkaar, waardoor we veel kunnen bereiken. Dit maakt ons dan ook samen sterk waardoor we onze klanten ten alle tijden professioneel kunnen verder helpen.”

“Meten is weten”

Bert Vandermeer

Business Strategy

“Mijn passie voor cijfers en mijn financieel inzicht gebruik ik om ervoor te zorgen dat alles ook financieel op wieltjes loopt bij Talent4People. Ik ondersteun de collega’s bij hun groei, stimuleer hun nieuwe ideeën maar altijd met bewaking van het financiële plaatje. Meten is weten en hierdoor zorg ik dat Talent4People op een financieel gezonde manier groeit en blijft groeien.”