OVER ONS

Talent4People geeft persoonlijke en praktische hr-hulp op maat. We houden hierbij steeds rekening met het globale plaatje van je bedrijf en vormen een volledige ontzorger.

Wat we aanbieden:

  • Ondersteuning van (een deel van) het selectieproces
  • Het nalezen van vacatureteksten
  • Coaching in het screenen van CV’s

Je bepaalt volledig op maat hoe ver onze ondersteuning moet reiken. Ook hier houden wij als partner rekening met jouw eigenheid, jouw nood en jouw wensen.

We werken vanuit onze kantoren in Leopoldsburg, Kontich, Mechelen, Rotselaar of Mol, maar ook inhouse bij onze klanten!

Meer informatie?  Contacteer onze collega Annick Nelen via mail!

Als onderneming is het heel belangrijk om het totale plaatje van jouw hr-werking te bewaken. Maar dit vraagt gespecialiseerde kennis over wetgeving, loonbeheer en werving & selectie die niet altijd voorhanden is in jouw bedrijf. Tegelijk is de drempel naar hr-hulp vaak zeer hoog. Talent4People wilt de personeelswerking van je bedrijf optimaliseren door de drempel naar hr-hulp én advies zeer laag te maken. We geven praktische en persoonlijke hulp op jouw maat door volledig rekening te houden met de eigenheid van je (groei)bedrijf.

 

Of we nu ondersteuning aanbieden bij de zoektocht naar talent, op het vlak van je loonbeheer of bij andere grote en kleine hr-vragen, de rode draad is dat we steeds vertrekken vanuit jouw specifieke situatie als bedrijf. We willen je steeds eerlijk en onderbouwd antwoord geven op alle hr-vragen waardoor jouw organisatie en werknemer(s) zich verder kunnen ontwikkelen.

ONZE TALENT MANAGER

“The key to succes is to focus on goals, not obstacles”

Annick Nelen

Talent Manager

“Sinds 9 mei ben ik gestart als Talent Manager in het team van Talent4People. Met mijn 8 jaar ervaring in de uitzendwereld heb ik heel wat kennis opgebouwd om ’talent’ met vacatures te verbinden. Ik ben er dan ook vrij zeker van dat ik een goede ondersteuning zal zijn voor ons team en draag graag mijn steentje aan succes toe aan mijn collega’s.

 

Door mijn positieve ingesteldheid te combineren met mijn werk, kan er succes geboekt worden. De dingen die mijn typeren? Doelgericht werken, communicatie en steeds klaar voor uitdaging.

 

Kwaliteit staat bij mij voorop. Naar klanten toe gaat er niets boven eerlijkheid en vertrouwen scheppen naar beide partijen.

 

Ik ben blij dat ik een stukje van de schakel mag zijn van Talent4People. Om zo op de vraag van de klant de juiste match te voorzien.”